-I'm curvy and I like it!

Ett av mina nyårslöften var att börja träna. Jag har inte tränat på flera år och har mer eller mindre nöjt mig med detta. Några extra kilon här och där ger karaktär, har mitt motto varit  - men sen fick jag se ett program om folkhälsa. Okej om det skulle handla om min kropp - för den är "frodig och härlig" som min pojkvän så fint försöker uttrycka det (just another word for just plain fat) men nu är det om folkhälsa, mina hjärtan och mina kärl! Jag har ett sånt gott hjärta - men tydligen måste jag träna det även fysiskt. Och jag som trodde att det räckte med att älska sina fiender...

Så sagt och gjort. Jag och mamma tog tag i oss själva och bestämde oss för att börja gymma. Idag tog vi första steget, bokstavligt. Vi åkte dit, glodde på människorna som tränade, kaféet och kände in stället. Vi tog varsinn blankett och gick ut därifrån. När vi kom hem fick vi ångest - of course! Vi skulle ju göra så mycket mer än bara stirra, meningen var ju faktiskt att vi skulle träna.

Så imorgon ska vi åka tillbaka till gymmet, ha med oss kläder och faktiskt träna. FORTSÄTTNING FÖLJER!

VINTERTRÖTTHET.COM!

Ibland blir jag trött på att jag är så destruktiv. Jag vet att något gör mig ont, men fortsätter. Jag har en orättvis bild av mig. Jag ska vara så mycket, ha tid med så mycket och helst av allt  - göra det med ett leende på läpparna. Antingen får man käka rosenrot eller sova tolv timmar om dagen för att vara konstant glad är mission impossible under den här årstiden. Jag ber om kraft, om ork och om lite mera tid på dygnet. Ge oss några fler timmar!
Vi kan så mycket vi människor, så varför har vi byggt upp system som förhindrar lyckan? Vem säger att vi inte kan ändra på vintern så vi tar till några fler timmar. Dygnet får 28 timmar och vips är problemen borta. Sen hamnar det förslaget längst ner på listan tillsammans med min idé om att trycka upp pengar med en sedelpress för att skicka ner till Haiti. Vi är så fiffiga vi människor när det kommer till vissa saker, men varför ska vi vara så sparsmakade?
Nej - 28 timmars dygn under vintern och sedelpress in case of emergency. Ylva for president? YESEller ...nej.


RSS 2.0